Short or long hair?

Jeg har nesten alltid hatt kort hår. Det lengste jeg har hatt noensinne er til armhulen tror jeg.
Dette er meg med extentions. Det føles sært, men var litt gøy å se forskjellen. Føler meg skikkelig bimbo.
Å gå fra rockchick til bimbo i løpet av få minutter er rart!

5 kommentarer

Ingrid with hat

16.03.2013 kl.12:03

Din bimbo! Du må komme og besøke oss!

Beate

17.03.2013 kl.23:54

Heisan! Vi holder på med en menings måling om hva bloggere vet om rosablogging. Alle som deltar vil få en premie; nemlig en gratis kinobillett! Meld deg på nå!

Stine

18.03.2013 kl.12:23

Kjære blogger. Vi har utviklet et nytt produkt for alle som sliter med å få tennene hvite. Det er et tannblekingssett du kan bleke tennene dine med hjemme - som ikke bare virker kjempe bra, men som også er veldig billig. Faktisk skal du få det helt gratis! Og ikke bare det, de 500 første som takker ja til tilbudet vårt får også en gratis elektronisk tannbørste!!! Om du allerede har en kan du jo for eksempel gi den til en heldig leser i en blogg konkurranse! :-) Vi håper vi hører fra deg!

Marita

21.03.2013 kl.16:51

Dødsfin blogg! Delta i konkurranse min da!

Celina

05.04.2013 kl.17:50

Heisann! Liker denne bloggen så sykt mye! Elsker spesielt at jeg opplever du tar leserne på alvor ved å lage bloggen så sykt bra som du gjør. Altfor mange blogere bare skriver masse dummheter og tror folk skal like det, men det gjør ikke folk! Jeg hadde blogg tidligere men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye stygge kommentarer at jeg bare ikke orket mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner idiotene. Ikke la det skje, ok? :) DU er så bra. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye redbull du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt addicted av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer flaks? :D Se lenken min for konkurransen :-)

Skriv en ny kommentar

hits